Aguarde...

AEROALLERGEN AND FOOD IMMUNOTHERAPY, AN ISSUE OF

IMMUNOLOGY AND ALLERGY CLINICS OF NORTH AMERICA,


de: R$ 321,39

por: 

R$ 289,29preço +cultura

em até 9x de R$ 32,14 sem juros, ver mais opçõesEste produto tem frete grátis*

Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

This issue of Immunology and Allergy Clinics, guest edited by Drs. Linda S. Cox and Anna H. Nowak-Wegrzyn, is devoted to Aeroallergen and Food Immunotherapy.  Articles in this issue include History of AIT and the future direction of CRD/molecular allergy; Mechanisms of aeroallergen allergen immunotherapy: SCIT and SLIT; Mechanisms underlying induction of tolerance to foods; Biomarkers for allergen immunotherapy; SCIT and SLIT; Novel delivery routes for allergy immunotherapy; Oral immunotherapy for food allergy; SLIT and EPIT for food allergy; The use of adjuvants for enhancing allergen immunotherapy efficacy; Allergen immunotherapy vaccine modification; Allergen immunotherapy outcome assessment in clinical trials and real life; Component resolved diagnosis: can it make specific AIT more specific?; Baked milk and egg diets for milk and egg allergy management; and Allergen immunotherapy practical considerations: adherence and strategies to improve.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  IMMUNOLOGY AND ALLERGY CLINICS OF NORTH AMERICA,
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: ELSEVIER USA
    • Coleção:  The Clinics: Internal Medicine
    • Assunto: Medicina - Imunologia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2016
    • Ano:  2016
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  2001036624602
    • ISBN:  9780323416955

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO