Aguarde...

AQUACULTURE MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,

VOLUME TWO


de: R$ 464,12

por: 

R$ 334,19preço +cultura

em até 10x de R$ 33,42 sem juros, ver mais opçõesEste produto tem frete grátis*

Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

Fish and shrimp producing industries generate huge amounts of wastes in form of viscera, scales, waste water, etc. Applications of microorganisms and/or microbesbased products have contributed significantly in solving many of these problems associated with aquaculture and waste management. This book addresses strategies for control of bacterial infection in farmed aquatic organism products. It covers: spoilage of fresh fish, microorganisms and processed seafoods, microbiological safety and quality of processed shrimps and fish and molecular detection of seafood borne human pathogenic bacteria.

Detalhes do Produto

    • Ano de Edição: 2011
    • Ano:  2015
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  2000904725816
    • ISBN:  9781439869161

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO