Aguarde...

CHEMISTRY OF DAIRY PRODUCTS - A CHEMICAL

ANALYSIS OF MILK, CREAM AND BUTTER



Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

This antique book contains a comprehensive treatise on dairy production, with particular focus on the chemical aspects of the practice. Including information on methods and equipment used in the chemical analysis of milk, cream, and butter, this is a text that will be of much value to the commercial dairy farmer and one not to miss for collectors of antique farming literature. Many antique books such as this are becoming increasingly costly and rare, and it is with this in mind that we are proudly republishing this text here complete with a new introduction on dairy farming.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  ANALYSIS OF MILK, CREAM AND BUTTER
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: HUGHES PRESS
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2016
    • Ano:  2016
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001047759461
    • ISBN:  9781473354050

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO