Aguarde...
 

AEROALLERGEN AND FOOD IMMUNOTHERAPY, AN ISSUE OF

IMMUNOLOGY AND ALLERGY CLINICS OF NORTH AMERICA,


    de: R$ 313,18

    por: 

    R$ 281,89preço +cultura

    em até 9x de R$ 31,32 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto disponível até 15min após 
    a confirmação do pagamento!

    Sinopse

    This issue of Immunology and Allergy Clinics, guest edited by Drs. Linda S. Cox and Anna H. Nowak-Wegrzyn, is devoted to Aeroallergen and Food Immunotherapy.  Articles in this issue include History of AIT and the future direction of CRD/molecular allergy; Mechanisms of aeroallergen allergen immunotherapy: SCIT and SLIT; Mechanisms underlying induction of tolerance to foods; Biomarkers for allergen immunotherapy; SCIT and SLIT; Novel delivery routes for allergy immunotherapy; Oral immunotherapy for food allergy; SLIT and EPIT for food allergy; The use of adjuvants for enhancing allergen immunotherapy efficacy; Allergen immunotherapy vaccine modification; Allergen immunotherapy outcome assessment in clinical trials and real life; Component resolved diagnosis: can it make specific AIT more specific?; Baked milk and egg diets for milk and egg allergy management; and Allergen immunotherapy practical considerations: adherence and strategies to improve.

    Detalhes do Produto

      • Formato:  ePub
      • Subtítulo:  IMMUNOLOGY AND ALLERGY CLINICS OF NORTH AMERICA,
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: ELSEVIER USA
      • Coleção:  The Clinics: Internal Medicine
      • Assunto: Medicina - Imunologia
      • Idioma: INGLÊS
      • Ano de Edição: 2016
      • Ano:  2016
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  2001036624602
      • ISBN:  9780323416955

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO