Aguarde...

END OF THE LINE



Produto sob encomenda
Previsão: 6 Semanas + Frete

Calcule prazo de entrega e frete:

 - 
Este produto pode ser retirado em loja

Sinopse

In this book, Charles Clover intends to reveal the dark underbelly and hidden costs of putting food on the table at home and in restaurants. From the Tsukiji fish market in Tokyo to a seafood restaurant on the North Sea and a trawler off the coast of Spain, Clover pursues the sobering truth about the plight of fish. Along with the ecological impact wrought by industrial fishing, he reports on the implications for diet, particularly the need for omega-3 fatty acids.

Detalhes do Produto

    • País de Produção: United Kingdom
    • Código de Barras:  9780091897819
    • ISBN:  0091897815
    • Encadernação:  BROCHURA
    • Altura: 19.00 cm
    • Largura: 12.00 cm
    • Peso: 0.20 kg
    • Complemento:  NENHUM

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO