Aguarde...

FLOUR WATER SALT YEAST

THE FUNDAMENTALS OF ARTISAN BREAD AND PIZZA


de: R$ 113,64

por: 

R$ 81,89preço +cultura

em até 2x de R$ 40,95 sem juros, ver mais opções

Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have baking guide, featuring recipes for world-class breads and pizzas and a variety of schedules suited for the home baker.In Flour Water Salt Yeast, author Ken Forkish demonstrates that high-quality artisan bread and pizza is within the reach of any home baker. Whether it's a basic straight dough, dough made with a pre-ferment, or a complex levain, each of Forkish's impeccable recipes yields exceptional results. Tips on creating and adapting bread baking schedules that fit in reader's day-to-day lives—enabling them to bake the breads they love in the time they have available—make Flour Water Salt Yeast an indispensable resource for bakers, be they novices or serious enthusiasts.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  THE FUNDAMENTALS OF ARTISAN BREAD AND PIZZA
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: TEN SPEED PRESS
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2012
    • Ano:  2012
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  2000172202347
    • ISBN:  9781607742746

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO