Aguarde...

FOOD ANALYSIS LABORATORY MANUAL


de: R$ 162,57

por: 

R$ 146,39preço +cultura

em até 4x de R$ 36,60 sem juros, ver mais opções

Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

This second edition laboratory manual was written to accompany Food Analysis, Fourth Edition, ISBN 978-1-4419-1477-4, by the same author. The 21 laboratory exercises in the manual cover 20 of the 32 chapters in the textbook. Many of the laboratory exercises have multiple sections to cover several methods of analysis for a particular food component of characteristic. Most of the laboratory exercises include the following: introduction, reading assignment, objective, principle of method, chemicals, reagents, precautions and waste disposal, supplies, equipment, procedure, data and calculations, questions, and references. This laboratory manual is ideal for the laboratory portion of undergraduate courses in food analysis.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: SPRINGER
    • Coleção:  Food Science Text Series
    • Assunto: Engenharia - Alimentos
    • Idioma: INGLÊS
    • Edição:  2
    • Ano de Edição: 2010
    • Ano:  2015
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001026390319
    • ISBN:  9781441914637

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO