Aguarde...

FRUIT AND CEREAL BIOACTIVES: SOURCES, CHEMISTRY,

AND APPLICATIONS


de: R$ 697,88

por: 

R$ 502,49preço +cultura

em até 10x de R$ 50,25 sem juros, ver mais opçõesEste produto tem frete grátis*

Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

Presenting up-to-date data in an easy-to-use format, this comprehensive overview of the chemistry of bioactive components of fruits and cereals addresses the role of these compounds in determining taste, flavor, and color, as well as recent claims of anticarcinogenic, antimutagenic, and antioxidant capabilities. It provides detailed information on both beneficial bioactives such as phenolics, flavonoids, tocols, carotenoids, phytosterols, and avenanthramides and toxicant compounds including mycotoxins; aflatoxins, ocratoxin A, patulin, citrinin, cyclopiazonic acid, fumonisin, and zearalenon. A valuable resource for current knowledge and further research, it offers critical reviews, recent research, case studies, and references.

Detalhes do Produto

    • Ano de Edição: 2011
    • Ano:  2015
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  2000903940654
    • ISBN:  9781439806678

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO