Aguarde...

HOW TO BAKE WITHOUT BAKING POWDER: MODERN AND

HISTORICAL ALTERNATIVES FOR LIGHT AND TASTY



Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

Covers the science and history of baking powder, enabling you to create your own leavening power through basic kitchen chemistry. Includes how to make sour milk, buttermilk, and sourdough starter, plus the authors hardwood ash baking experiments. The recipes and science behind them will be of interest to homesteaders, preppers, do-it-yourselfers, homeschoolers, living historians, and historical reenactors. Contains a glossary, a list of resources, and 54 modern and historical recipes utilizing 20 different baking powder alternatives. Also available in paperback.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  HISTORICAL ALTERNATIVES FOR LIGHT AND TASTY
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: SMASHWORD
    • Coleção:  The Little Series of Homestead How-Tos from 5 Acre
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2016
    • Ano:  2016
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001038398181
    • ISBN:  9781311195791

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO