Aguarde...
 

THE WHOLE BEAST


    R$ 82,90

    em até 2x de R$ 41,45 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    FRETE GRÁTIS para o Sul e Sudeste nas compras acima de R$ 69,00; para o Centro-Oeste e Nordeste, nas compras acima de R$ 99,00; e, para o Norte, nas compras acima de R$ 139,00 - Confira o regulamento


    Sinopse

    The Whole Beast; Nose to Tail Eating is a certified 'foodie' classic. In it, Fergus Henderson - whose London restaurant, St. John, is a world-renowned destination for people who love to eat 'on the wild side' - presents the recipes that have marked him out as one of the most innovative, yet traditional, chefs. Here are recipes that hark back to a strong rural tradition of delicious thrift, and that literally represent Henderson's motto, 'Nose to Tail Eating' - be they Pig's Trotter Stuffed with Potato, Rabbit Wrapped in Fennel and Bacon, or his signature dish of Roast Bone Marrow and Parsley Salad. For those of a less carnivorous bent, there are also splendid dishes such as Deviled Crab; Smoked Haddock, Mustard, and Saffron; Green Beans, Shallots, Garlic, and Anchovies; and to keep the sweetest tooth happy, there are gloriously satisfying puddings, notably the St. John Eccles Cakes, and a very nearly perfect Chocolate Ice Cream.

    Detalhes do Produto

      • Ano de Edição: 2004
      • Ano:  2004
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780060585365
      • ISBN:  0060585366
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Altura: 19.10 cm
      • Largura: 17.80 cm
      • Peso: 0.52 kg
      • Nº de Páginas:  224

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO