Aguarde...
 

TEN LESSONS IN CHINESE COOKING


    R$ 72,90

    em até 2x de R$ 36,45 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    FRETE GRÁTIS para o Sul e Sudeste nas compras acima de R$ 69,00; para o Centro-Oeste e Nordeste, nas compras acima de R$ 99,00; e, para o Norte, nas compras acima de R$ 139,00 - Confira o regulamento


    Sinopse

    Chinese cooking has been ever popular all around the world. Acquiring a taste for it, many people want to learn how to cook Chinese way. 'Ten Lessons in Chinese Cooking' offers a scientific approach to the techniques of Chinese cooking. The basic techniques of cutting and wok-cooking are shown in easy-to-follow, step-by-step photographs, and lessons range from simple 'egg drop soup' to 'sweet-and-sour pork'. Once mastered, the basic techniques of Chinese cooking can turn ordinary ingredients into a special dish. Anyone can learn to cook the Chinese way and prepare one's favorite Chinese dishes. Just try it out yourself. After finishing Ten Lessons, you will be an expert in Chinese cooking.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano:  1997
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780930878627
      • ISBN:  0930878620
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  80

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO