Aguarde...

OFFAL GOOD

COOKING FROM THE HEART, WITH GUTS


de: R$ 129,87

por: 

R$ 93,59preço +cultura

em até 3x de R$ 31,20 sem juros, ver mais opções

Produto em pré-venda
Lançamento previsto: 29/08/2017

Sinopse

Chris Cosentino, executive chef of Cockscomb in San Francisco, is known nationally for his "odds & ends" meat offerings. In Offal Good, Cosentino shares 140 recipes that show that offal cuts are arguably the best parts of the animal to cook and enjoy. Offal Good is a comprehensive guide to nose to tail cooking that shows the reader not only how to prepare these cuts but also how to let creativity fly, with recipes that bring out the incredible flavors and textural qualities of pork, beef, chicken, lamb, and duck offal.

Detalhes do Produto

    • Ano de Edição: 2017
    • Ano:  2017
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001038467160
    • ISBN:  9780770435134

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO