Aguarde...

PROCESSING FRUITS: SCIENCE AND TECHNOLOGY,

SECOND EDITION


de: R$ 1.074,66

por: 

R$ 773,79preço +cultura

em até 10x de R$ 77,38 sem juros, ver mais opçõesEste produto tem frete grátis*

Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

The new edition of this highly acclaimed reference provides comprehensive and current information on a wide variety of fruits and processes. Revised and updated by an international team of contributors, the second edition includes the latest advances in processing technology, scientific research, and regulatory requirements. Expanded coverage includes fresh-cut fruits, non-thermal methods of fruit processing, and more information on the effects of variety and maturity on processed product quality. It presents a wide range of information on fruits and fruit products and covers traditional as well as the newest technologies.

Detalhes do Produto

    • Ano de Edição: 2004
    • Ano:  2015
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  2000904721016
    • ISBN:  9781420040074

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO