Aguarde...

THE NATURAL COOK

MAXIMUM TASTE, ZERO WASTE


de: R$ 82,63

por: 

R$ 67,79preço +cultura

em até 2x de R$ 33,90 sem juros, ver mais opções

Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

How do you cook irresistible food without harming the planet?It's all about adopting new habits - opening your eyes to local foods and making the best of them, reducing waste by using every last bit of each ingredient, and enjoying well-raised meat and fish (while saving the bones to make the best broth ever!)Try your hand at traditional techniques that have become popular again - yoghurt-making, preserving, pickling and fermenting. The bonus is that you'll be producing delicious food that just happens to be good for you, too.Matt Stone, one of Australia's brightest young chefs, is a passionate advocate of zero-waste cooking and ethical food, and an even bigger fan of a cracking meal. Whether it's a nourishing breakfast, a quick weeknight meal or a feast for friends, Matt shows how creating sustainable food that's full of flavour is easier than you think.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  MAXIMUM TASTE, ZERO WASTE
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: MURDOCH BOOKS
    • Assunto: História
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2016
    • Ano:  2016
    • País de Produção: United Kingdom
    • Código de Barras:  2001028262669
    • ISBN:  9781952534553

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO