Aguarde...

THE RAW FOOD GOURMET


R$ 79,30

em até 2x de R$ 39,65 sem juros, ver mais opções

Produto sob encomenda
Previsão: 7 Semanas + Frete

Calcule prazo de entrega e frete:

 - 
Este produto pode ser retirado em loja

Sinopse

In this book, Gabrielle Chavez explains how to use the wide range of fruits, nuts, grains, vegetables, spices, and seasonings for delicious, healthy - and healing - dishes. Anytime entrees from Stuffed Portabellos with Mushroom Gravy to Thai Hazelnut Pesto are here, along with seasonal treats like Halloween Soup and basics such as Simple Sweet Bread, with ingredients expressed in both metric and American measurements. In addition to current information on raw foods' nutritional value and success as an alternative for people with food allergies and disorders, 'The Raw Food Gourmet' takes readers on Chavez's personal journey as she discovers the physical, emotional, and spiritual benefits of this diet.

Detalhes do Produto

    • Ano de Edição: 2005
    • Ano:  2005
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  9781556436130
    • ISBN:  1556436130
    • Encadernação:  BROCHURA
    • Altura: 23.50 cm
    • Largura: 15.90 cm
    • Complemento:  NENHUM
    • Nº de Páginas:  199

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO