Aguarde...

THE REACH OF A CHEF


R$ 90,20

em até 3x de R$ 30,07 sem juros, ver mais opções

Produto sob encomenda
Previsão: 6 Semanas + Frete

Calcule prazo de entrega e frete:

 - 
Este produto pode ser retirado em loja

Sinopse

For his previous explorations into the restaurant kitchen and the men and women who call it home, Michael Ruhlman has been described by Anthony Bourdain as 'the greatest living writer on the subject of chefs' - and on the business of preparing food. In 'The reach of a chef', Ruhlman examines the profound shift in American culture that has raised restaurant cooking to the level of performance art and the status of the chef to celebrity CEO. Bibliophiles and foodies alike will savor this intimate meeting with some of the most famous chefs in the kitchens of the hottest restaurants in the world.

Detalhes do Produto

    • Ano de Edição: 2007
    • Ano:  2007
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  9780143112075
    • ISBN:  0143112074
    • Encadernação:  BROCHURA
    • Nº de Páginas:  352

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO