Aguarde...

THE URBAN COOK

COOKING AND EATING FOR A SUSTAINABLE FUTURE


de: R$ 51,62

por: 

R$ 43,89preço +cultura


Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

Red Lantern chef Mark Jensen believes that you don't have to start your own chicken farm or move to the country to make sustainable food choices - it can happen in your very own supermarket, kitchen or backyard. From buying seasonally and growing your own vegetables, to using all parts of the animal and selecting free range options, he shows us how to avoid waste, make fewer demands on the food chain and nurture ourselves the way that nature intended. With over 100 easy-to-follow recipes, this is a must-have cookbook for busy people who value great tasting food and want to make informed and ethical choices about what they eat.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  COOKING AND EATING FOR A SUSTAINABLE FUTURE
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: MURDOCH BOOKS
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2011
    • Ano:  2011
    • País de Produção: United Kingdom
    • Código de Barras:  2001040042799
    • ISBN:  9781742669373

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO