Aguarde...
 

SELLING PORK TO RESTAURANTS: LITTLE KNOWN TRADE

SECRETS THAT WILL DOUBLE YOUR SALES



Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

Over 50% of a restaurants food cost is meat – “center of the plate. Fresh pork, ham, and bacon represent a large percentage of the meat sold to restaurants. This book will show you the secrets of selling these important items on your customer’s menu – and blow the lid off your sales! Once you study this information you will wonder how you ever got along without it. Little known industry secrets about buying, selling and managing the pork products you buy or sell

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  SECRETS THAT WILL DOUBLE YOUR SALES
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: LULU.COM
    • Assunto: Administração
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2017
    • Ano:  2017
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  2020103661227
    • ISBN:  9781387186303

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO