Aguarde...
 

ANTHOCYANINS IN FRUITS, VEGETABLES, AND GRAINS


    de: R$ 251,53

    por: 

    R$ 226,39preço +cultura

    em até 7x de R$ 32,34 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    This text is a comprehensive reference covering the chemistry, physiology, chemotaxonomy, biotechnology and food technology aspects of the anthocyanins. Topics discussed include types of anthocyanins, structural transformations, colour stabilization and intensification factors, biosynthesis and intensification factors, biosynthesis, analysis and functions of anthocyanins. An in-depth review of the literature discussing anthocyanins of fruits, cereals, legumes, roots, tubers, bulbs, cole crops, oilseeds, herbs, spices, and minor crops is included as well

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2018
      • Ano:  2018
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  2001121645567
      • ISBN:  9781351086608

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO