Aguarde...
 

PHYSICAL METHODS FOR MICROORGANISMS DETECTION


    de: R$ 616,93

    por: 

    R$ 555,29preço +cultura

    em até 10x de R$ 55,53 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto disponível em até 15min no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    This volume presents detection and identification methods for bacteria and yeast. Chapters are written by expert laboratory practitioners and instrument makers and focuses on those methods that show widespread practical application, such as ATP luminescence. Food applications include rapid detection and quantitation of bacteria in raw milk, pasteurized milk, other dairy products, and raw meat. Other topics include brewing applications for beverages, starter culture monitoring, clinical analyses, blood and urine analysis procedures, analysis of aerosols, bioprocess safety, and biodeterioration. This book is a must for microbiologists in food quality labs and clinical labs.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2018
      • Ano:  2018
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  2001121921142
      • ISBN:  9781351092494

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO