Aguarde...
 

STRATEGIC QUESTIONS IN FOOD AND BEVERAGE

MANAGEMENT


    de: R$ 205,06

    por: 

    R$ 184,59preço +cultura

    em até 6x de R$ 30,77 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    This book provides students with a series of critical reviews of issues in food and beverage management addressing a variety of managerial dilemmas of a more complex nature such as how important is the meal experience and is food an art form? These are accompanied by discussion points, questions, and case studies to aid application, critical thinking and analysis. Written by leading hospitality academic, this short critical yet accessible text will be value for all future hospitality managers

    Detalhes do Produto

      • Formato:  ePub
      • Subtítulo:  MANAGEMENT
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: KOBO EDITIONS
      • Coleção:  Hospitality Essentials Series
      • Assunto: Economia
      • Idioma: INGLÊS
      • Edição:  2
      • Ano de Edição: 2018
      • Ano:  2018
      • País de Produção: Canada
      • Código de Barras:  2001121221235
      • ISBN:  9781315415239

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO