Aguarde...

BACTERIAL STARTER CULTURES FOR FOOD


    de: R$ 755,17

    por: 

    R$ 679,69preço +cultura

    em até 10x de R$ 67,97 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto disponível em até 15min no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    This book brings together information concerning starter culture bacteria in the manufacture of many milk, meat, vegetable, and bakery products. The characteristics and functions of these bacteria in the production of cultured foods, as well as factors which affect their performance, are discussed in detail. Topics include the role of plasmids in starter culture bacteria, the function of these bacteria as food preservatives, nutritional and health benefits, and future applications. Authors provide historical background as an introduction to each chapter. This will be a valuable reference book for food industry technologists and academicians.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2018
      • Ano:  2018
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  2001121929315
      • ISBN:  9781351086967

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO