Aguarde...
 

EXTRUSION PROCESSING TECHNOLOGY

FOOD AND NON-FOOD BIOMATERIALS


R$ 668,20

em até 10x de R$ 66,82 sem juros no cartão, ver mais opções

Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

The only up-to-date book on this important technology, Extrusion Processing Technology: Food and Non-Food Biomaterials bridges the gap between the principles of extrusion science and the practical "know how" of operational engineers and technicians. Written by internationally renowned experts with over forty years of experience between them, this valuable reference for food scientists, food engineers, chemical engineers, and students includes coverage of new, greener technologies as well as case studies to illustrate the practical, real-world application of the principles in various settings.

Detalhes do Produto

    • Edição:  1
    • Ano de Edição: 2014
    • Ano:  2016
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001120174792
    • ISBN:  9781118541722

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO