Aguarde...
 

INNOVATIVE PROCESSING TECHNOLOGIES FOR FOODS

WITH BIOACTIVE COMPOUNDS


de: R$ 173,85

por: 

R$ 156,49preço +cultura

em até 5x de R$ 31,30 sem juros no cartão, ver mais opções

Produto disponível em até 15min no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

Natural foods, like fruits and vegetables, represent the simplest form of functional foods and provide excellent sources of functional compounds. Maximizing opportunities to make use of and incorporate these compounds requires special processing. Fortunately, technologies available to produce food with enhanced active compounds have advanced significantly over the last few years. This book covers the fundamentals as well as the innovations made during the last few years on the emerging technologies used in the development of food with bioactive compounds.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  WITH BIOACTIVE COMPOUNDS
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: CRC PRESS
    • Coleção:  Contemporary Food Engineering
    • Assunto: Engenharia - Alimentos
    • Idioma: INGLÊS
    • Edição:  1
    • Ano de Edição: 2016
    • Ano:  2016
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  2001033785184
    • ISBN:  9781315354095

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO