Aguarde...

LEGUME BASED FERMENTED FOODS


    de: R$ 755,17

    por: 

    R$ 679,69preço +cultura

    em até 10x de R$ 67,97 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    This book provides a comprehensive review of published data on the production of various legume-based fermented foods and critically examines their nutritional quality. The book consists of 14 chapters where the preparation, composition, nutritional quality, and food safety of individual legume-based fermented foods are discussed in detail. This treatise on legume-based fermented foods will be helpful to food scientists and nutritionists in improving the nutritional quality, organoleptic quality, and safety of these foods. It will also serve as an important reference book for scientists and technologists involved in fermented foods research.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2018
      • Ano:  2018
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  2020101760168
      • ISBN:  9781351090902

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO