Aguarde...
 

NANOTECHNOLOGY, FOOD SECURITY AND WATER TREATMENT


de: R$ 588,56

por: 

R$ 529,79preço +cultura

em até 10x de R$ 52,98 sem juros no cartão, ver mais opções

Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

This book reviews advanced nanotechnology in food, health, water and agriculture. In food, nanobiosensors display an unprecedented efficiency for the detection of allergens, genetically modified organisms and pathogens. In agriculture, nanofertilisers improve plant nutrition by releasing nutrients slowly and steadily. Nanomaterials synthesised using biomass such as fungi are further found remarkable to clean waters polluted by heavy metals. However, as newly introduced materials in the environment, nanoparticles may exhibit toxic effects, which are reviewed in this book. In the context of climate change, methods for water desalinisation are also presented.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: KOBO EDITIONS
    • Coleção:  Environmental Chemistry for a Sustainable World
    • Assunto: Engenharia - Ambiental
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2018
    • Ano:  2018
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001121446508
    • ISBN:  9783319701660

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO