Aguarde...
 

5 INGREDIENTS - QUICK & EASY FOOD

THE UK EDITION


de: R$ 141,93

por: 

R$ 116,39preço +cultura

em até 3x de R$ 38,80 sem juros no cartão, ver mais opções

Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

Jamie's most straightforward cookbook yet . . . It's perfect for quick and easy meals for every day of the week. Even the busiest of us will be able to master dishes to bring the house down! Jamie's CHANNEL 4 series Quick and Easy Food is BACK on Monday nights at 8pm, find all the recipes . . . and more inside. __________ 'Our favourite new recipe book . . . Simple suppers from the nation's favourite chef' Sainsbury's Magazine __________ With just FIVE ingredients that have maximum flavour and minimum fuss, you'll be cooking exciting food that's ready in less than 30 minutes . . . · ITALIAN SEARED BEEF. Thinly sliced strips of rump steak: golden and blushing in the middle, with pesto, spicy rocket, pine nuts and creamy layers of Parmesan. · AUBERGINE PENNE ARRABBIATA. A beautiful, super spicy Italian dish that's perfect for midweek. Aubergine quarters cooked in red chilli, garlic and tomatoes over penne pasta. · AMAZING DRESSED BEETS. A delightful summer salad: colourful beetroots, sweet slices of clementine, fresh tarragon and walnuts and creamy goats cheese. · SPEEDY SPICED PRAWN SOUP. A weekday treat, made at home in just 20 minutes. Creamy coconut milk and korma paste with basmati rice, spring onions and delicious prawns. _________ 'This is Oliver's best book in years' The Sunday Times 'Jamie Oliver returns with the second series, focussing on easy family-centric cooking . . . he's stripped back to basics and all the better for it.' The Sunday Telegraph

Sobre o Autor

Chef de cozinha, Jamie Oliver incentiva o uso de alimentos orgânicos e naturais. Nascido no ano de 1975, cresceu na vila de Clavering, Inglaterra. Devido à dislexia, Jamie teve dificuldades nos tempos de escola e, já na adolescência, fundou uma banda chamada Scarlet Division, da qual era o baterista. Oliver começou a trabalhar na cozinha com 16 anos com o chef londrino Genaro Contaldo. Ele apareceu pela primeira vez na televisão no ano de 1996 e,...
Veja todas as obras deste Autor.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  THE UK EDITION
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: KOBO EDITIONS
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2017
    • Ano:  2017
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001091154366
    • ISBN:  9781405932202

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO