Aguarde...
 

A REAL NEWFOUNDLAND SCOFF

USING TRADITIONAL INGREDIENTS IN TODAY'S KITCHENS


    de: R$ 42,56

    por: 

    R$ 32,79preço +cultura


    Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    Inspired by her desire to stay connected to the food of her home province, culinary writer Liz Feltham goes back to her roots to bring fresh and modern twists to favourite Newfoundland meals. A Real Newfoundland Scoff provides recipes using traditional ingredients from the sea, land, air, bakeshop, and bar to create non-traditional dishes. Above all, Liz encourages readers to use this cookbook as a guide to exploring, discovering, and creating new versions of their old Newfoundland favourites. Packed with fifty-six new recipes, thirty colour photographs, and a guide for buying Newfoundland ingredients in Atlantic Canada, this cookbook will appeal to all Newfoundland chefs, traditional and adventurous alike.

    Detalhes do Produto

      • Formato:  ePub
      • Subtítulo:  USING TRADITIONAL INGREDIENTS IN TODAY'S KITCHENS
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: NIMBUS
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Ano de Edição: 2015
      • Ano:  2015
      • País de Produção: Canada
      • Código de Barras:  2001121521021
      • ISBN:  9781771082709

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO