Aguarde...
 

COOKING AND EATING IN RENAISSANCE ITALY

FROM KITCHEN TO TABLE


de: R$ 159,14

por: 

R$ 143,29preço +cultura

em até 4x de R$ 35,82 sem juros no cartão, ver mais opções

Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

Renaissance Italy’s art, literature, and culture continue to fascinate. The domestic life has been examined more in recent years, and this book reveals the preparation, eating, and the sociability of dining in Renaissance Italy. It takes readers behind the scenes to the Renaissance kitchen and dining room, where everyday meals as well as lavish banquets were prepared and consumed. Katherine McIver considers the design, equipment, and location of the kitchen and food prep and storage rooms in both middle-class homes and grand country estates. The diner’s room, the orchestration of dining, and the theatrical experience of dining are detailed as well, all in the context of the renowned food and architectural scholars of the day.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  FROM KITCHEN TO TABLE
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: ROWMAN & LITTLEFIELD
    • Coleção:  Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronom
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2014
    • Ano:  2014
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2000862997676
    • ISBN:  9781442227194

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO