Aguarde...
 

CREOLE AND CAJUN COOKBOOK: NEW ORLEANS CUISINE



Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

This ecookbook combines the cooking flavours of Creole and Cajun dishes found in the great city of New Orleans. It has a section for the essential mixes of authentic spice mixes and sauces, which originate from the creole culture as well as great CREOLE recipes like: Creole Crab Cakes, Crawfish Etoufée, Fish Po' Boy, `Shut My Mouth" Alligator, Classic Creole Gumbo, Plantation Jambalaya, plus many more. CAJUN Recipes: Cajun Deep-Fried Turkey, Cajun Crawfish Pie, Blend of the Bayou, Red Beans and Rice, Cajun Catfish, Chicken, Sausage, and Shrimp Gumbo... plus many more including the classic New Orleans Deserts.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: KOBO EDITIONS
    • Coleção:  James Newton Cookbooks
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2012
    • Ano:  2015
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001074585972
    • ISBN:  9781476485072

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO