Aguarde...
 

DEHYDRATING FOODS, FRUITS, VEGETABLES, FISH AND

MEATS - THE NEW, EASY, ECONOMICAL AND SUPERIOR


    de: R$ 34,99

    por: 

    R$ 33,29preço +cultura


    Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    A. Louise Andrea's book on Dehydrating foods is of use to anyone interested in the process of dehydrating food stuffs at home and also to those doing so on a larger commercial scale. It contains information on how to preserve meat and fish as well as both fruit and vegetables for everyday use.

    Detalhes do Produto

      • Formato:  ePub
      • Subtítulo:  MEATS - THE NEW, EASY, ECONOMICAL AND SUPERIOR
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: KOBO EDITIONS
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Ano de Edição: 2013
      • Ano:  2013
      • País de Produção: Canada
      • Código de Barras:  2000176905978
      • ISBN:  9781447489092

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO