Aguarde...

FOOD, FOLKLORE, AND ART OF LOWCOUNTRY COOKING


    R$ 94,88

    em até 3x de R$ 31,63 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto disponível em até 15min no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    The perfect gift for Southerners, history lovers, and foodies alike. Discover the secrets of one of the most mysterious, romantic regions in the South: the Lowcountry. James Beard Cookbook of the Year Award-winning author Joe Dabney produces another gem with this comprehensive celebration of Lowcountry cooking. Packed with history, authoritative folklore, photographs, and fascinating sidebars, Dabney takes readers on a tour of the Coastal Plain, including Charleston, Savannah, and Beaufort, the rice plantations, and the sea islands. Includes: Benne Seed Biscuits Sweet Potato Pie Frogmore Stew She Crab Soup Brunswick Stew Hoppin' John Oyster Purloo Cooter Soup Hags Head Cheese Goobers And much, much more!

    Detalhes do Produto

      • Ano de Edição: 2010
      • Ano:  2010
      • País de Produção: Canada
      • Código de Barras:  2000170350217
      • ISBN:  9781402250613

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO