Aguarde...

GLUTEN FREE COOKBOOK

GLUTEN FREE RECIPES FOR HEALTHY EATING



Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

Gluten free recipes are based on a gluten-free diet, which is a diet that does not allow protein called gluten. You can find gluten in wheat, rye, barley and triticale which is a grain that is a cross between rye and wheat grain. The reason for excluding gluten is that this protein is known to cause inflammation in the small intestine which is seen in people with celiac disease. This diet is thus recommended for people suffering from celiac disease and those with sensitive digestive systems.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  GLUTEN FREE RECIPES FOR HEALTHY EATING
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: KOBO EDITIONS
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Edição:  1
    • Ano de Edição: 2014
    • Ano:  2014
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001121426685
    • ISBN:  9781633830103

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO