Aguarde...
 

INSTITUT PAUL BOCUSE GASTRONOMIQUE


    de: R$ 199,28

    por: 

    R$ 163,49preço +cultura

    em até 5x de R$ 32,70 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto disponível em até 15min no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food. An authoritative, unique reference book, it covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is the essential culinary bible for any serious cook, professional or amateur.

    Detalhes do Produto

      • Formato:  ePub
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: OCTOPUS
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Ano de Edição: 2016
      • Ano:  2016
      • País de Produção: United Kingdom
      • Código de Barras:  2001060676110
      • ISBN:  9780600634522

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO