Aguarde...
 

MASTERING THE CRAFT OF MAKING SAUSAGE


    de: R$ 60,08

    por: 

    R$ 43,29preço +cultura


    Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    With complete step-by-stepinstructions and detailed recipes for 100 different kinds of sausage, MASTERINGTHE CRAFT OF MAKING SAUSAGE is the perfect how-to guide for beginningand veteran home sausage-makers alike. The bookshows the reader how to make sausages of all kinds: beef and pork sausages, cased and uncased,sausages from poultry and game, emulsified sausage, cured sausages,fermented-style sausages and more . Complete instructions are provided for grinding meats, stuffing, curing,and storing sausage. Other chapterscover equipment and supplies, food safety, and techniques for cooking andsmoking sausage—all fully illustrated. Sausages include bratwurst, Vienna sausage, loukanika, kielbasa,chorizo, salami, and many others—100 different sausage recipes in all.

    Detalhes do Produto

      • Formato:  ePub
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: BURFORD
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Ano de Edição: 2010
      • Ano:  2010
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  2000172269104
      • ISBN:  9781580805087

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO