Aguarde...
 

MASTERING THE CRAFT OF SMOKING FOOD



Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

Here is an exceptionally complete guide to making real smoked food at home that tastes far better than commercially made products. Learn the secrets of making bacon, ham, pastrami, jerky, sausage, smoked cheese, smoked salmon and many more delicious smoked foods--all at home with basic equipment that can either be purchased or easily made in the workshop by following the detailed instructions provided. Many of the techniques discussed here are unique to the author, covered in no other book. These techniques allow anyone to make great products with consistently excellent results.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: BURFORD
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2010
    • Ano:  2010
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  2000173091513
    • ISBN:  9781580805025

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO