Aguarde...
 

PRESERVING MEAT AND FISH - TINNING, CANNING,

SALTING AND SMOKING



Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

A book containing a wealth of information and recipes about the preservation of meat and fish. Thoroughly recommended for the modern day cook who wishes to learn the skills of yesteryear. Contents Include: Beef Salted and Smoked; Pork; Fish, Salted and Smoked; Pottings; Meat Preserved in Tins; Tinned Fish; Meats, Poultry and Fish.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  SALTING AND SMOKING
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: KOBO EDITIONS
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2013
    • Ano:  2013
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001120772301
    • ISBN:  9781447491613

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO