Aguarde...

PRESSURE COOKER RECIPES FOR SOUPS, FISH, MEATS,

SAVOURIES, VEGETABLES, PUDDINGS, SAUCES,



Produto disponível em até 15min no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

This early work is a fascinating read for the cookery enthusiast or historian, but also contains a wealth of information about pressure cooking that is still useful and practical today. Contents Include: Soups, Fish, Meats, Stuffings for Meat and Poultry, Savouries, Vegetables, Puddings, Sauces, Cereals, and Jams, Bottling or Canning. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  SAVOURIES, VEGETABLES, PUDDINGS, SAUCES,
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: KOBO EDITIONS
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2013
    • Ano:  2013
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001120759999
    • ISBN:  9781447498131

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO