Aguarde...
 

SRI LANKAN CUISINE: JAY RAI'S KITCHEN



Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

Jay Rais Kitchen - Sri Lankan Cuisine.All through the islands history other cultures have been in contact with Sri Lanka to obtain the spices that grow there. Cinnamon, cloves and other spices are indigenous to Sri Lanka. The traders who arrived also left some of their culinary practices as well. Sri Lankan cooking has evolved by combining culinary practices of many of these cultures. Such as the Portuguese, Dutch, Moor and Malay influences. Find a wealth of taste in this cookbook.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: KOBO EDITIONS
    • Coleção:  Jay Rai's Kitchen - Indian Cookbooks
    • Assunto: Gastronomia
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2012
    • Ano:  2015
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2000173765148
    • ISBN:  9781476172255

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO