Aguarde...

THE HATTIE'S RESTAURANT COOKBOOK: CLASSIC

SOUTHERN AND LOUISIANA RECIPES


    de: R$ 101,58

    por: 

    R$ 73,19preço +cultura

    em até 2x de R$ 36,60 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto disponível em até 15min no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    Explore Hattie’s Restaurant, from a tiny store-front venture to an iconic symbol of the Saratoga Springs community Hattie’s Restaurant has been bringing classic Southern cooking to Saratoga Springs, New York, since 1938, when Louisiana native Hattie Gray, then a household cook, saved up enough money to start Hattie’s Chicken Shack. Now, their traditional and timeless fare can grace your kitchen with the Hattie’s Restaurant Cookbook, by Hattie’s owner and chef Jasper Alexander. This book traces the restaurant’s history from the beginning to the present through recipes, anecdotes, and photographs. From downhome jambalaya to good old-fashioned fried chicken, Alexander seamlessly intertwines Hattie’s Southern roots with nostalgic homemade tastes, including: Fried Catfish Pimento Cheese Cajun Coleslaw Mississippi Salsa Sweet Potato Pie   Enjoy these tasty Southern meals with your family and friends in the comfort of your own sweet home. 

    Detalhes do Produto

      • Formato:  ePub
      • Subtítulo:  SOUTHERN AND LOUISIANA RECIPES
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: COUNTRYMAN PRESS
      • Assunto: Gastronomia
      • Idioma: INGLÊS
      • Ano de Edição: 2016
      • Ano:  2016
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  2001022965597
      • ISBN:  9781581575583

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO