Aguarde...
 

A HISTORY OF CHOWDER

FOUR CENTURIES OF A NEW ENGLAND MEAL



Produto disponível no mesmo dia no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

New England?s culinary history is marked by a varying array of chowders. Early forms were thick and layered, but the adaptability of this beloved recipe has allowed for a multitude of tasty preparations to emerge. Thick or thin, brimming with fish or clams or corn, chowder springs up throughout the region in as many distinctive varieties as there are ports of call yet always remains the quintessential expression of New England cuisine. Food writers and chowder connoisseurs Robert S. Cox and Jacob Walker dish out the history, flavors and significance of every New Englander?s favorite comfort food.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  FOUR CENTURIES OF A NEW ENGLAND MEAL
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: KOBO EDITIONS
    • Coleção:  American Palate
    • Assunto: História
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2011
    • Ano:  2011
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001085647331
    • ISBN:  9781614233503

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO