Aguarde...
 

HOW TO COOK A PEACOCK: LE VIANDIER: MEDIEVAL

RECIPES FROM THE FRENCH COURT



Produto disponível até 15min após 
a confirmação do pagamento!

Sinopse

In the fourteenth century, French kings prized such fare as peacock, storks and herons. Guillaume Tirel not only cooked these dishes, he left a book on how to do it. Le Viandier has survived in at least four different versions. Now Jim Chevallier has translated the so-called Fifteenth Century version, making it available to recreational medievalists, food historians and students of medieval life. The "How to Cook a Peacock" series now also includes "How to Cook an Early French Peacock" (from the early medieval period) and "How to Cook a Golden Peacock" (from the same century as Taillevent's work, but decades earlier).

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  RECIPES FROM THE FRENCH COURT
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: SMASHWORD
    • Assunto: História
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2009
    • Ano:  2015
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001121580264
    • ISBN:  9781452363196

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO