Aguarde...

CHEMISTRY AND BIOCHEMISTRY OF FLAVOENZYMES

VOLUME II


    R$ 925,39

    em até 10x de R$ 92,54 sem juros no cartão, ver mais opções

    Produto disponível em até 15min no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

    Sinopse

    Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes summarizes the present knowledge of the chemical and physical properties of free flavin, modified flavins occurring in nature, and deazaflavin. This information forms the fundamental basis for understanding the catalytic properties of flavoenzymes. Flavoproteins involved in transport, electron transfer, oxidation, dehydrogenation and hydroxylation reactions are discussed with respect to their biochemical and biophysical properties. The book presents the catalytic mechanisms of the flavoproteins in detail and, where available, three-dimensional structures and molecular biology data are included. The medical aspects of free and protein-bound flavin are also briefly discussed. Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes is an essential reference source for chemists, biochemists, toxicologists, biologists, pharmacologists, and researchers in the pharmaceutical industry.

    Detalhes do Produto

      • Formato:  ePub
      • Subtítulo:  VOLUME II
      • Origem:  IMPORTADO
      • Editora: CRC PRESS
      • Assunto: Medicina
      • Idioma: INGLÊS
      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2018
      • Ano:  2018
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  2001121927892
      • ISBN:  9781351087483

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO