Aguarde...

GENETICALLY ALTERED FOODS AND YOUR HEALTH

FOOD AT RISK



Produto disponível em até 15min no aplicativo Kobo, após a confirmação  do pagamento!

Sinopse

This book examines how genetic engineering is radically changing our food at great risk to human health and the environment. Why are scientists genetically altering foods? Are they safe? Why arent genetically engineered foods labelled as such? Author Ken Roseboro addresses these and other issues concerning genetically altered foods, and explains why organic foods are practical and safe alternatives to this risky technology.

Detalhes do Produto

    • Formato:  ePub
    • Subtítulo:  FOOD AT RISK
    • Origem:  IMPORTADO
    • Editora: KOBO EDITIONS
    • Coleção:  Basic Earth Guides
    • Assunto: Medicina - Nutrição
    • Idioma: INGLÊS
    • Ano de Edição: 2004
    • Ano:  2004
    • País de Produção: Canada
    • Código de Barras:  2001120679655
    • ISBN:  9781591206569

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO