Aguarde...
 

WHAT'S THE BEEF?


    R$ 136,70

    em até 4x de R$ 34,18 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste : R$ 99,00
    *Exceto se o pedido contiver itens didáticos.
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 

    Sinopse

    A series of food-related crises-most notably mad cow disease in Britain, farmer protests in France against American hormone-treated beef, and the European Union's banning of genetically modified food-has turned the regulation of food safety in Europe into a crucible for issues of institutional trust, legitimacy, and effectiveness. 'What's the Beef?' examines European food safety regulation at the national, European, and international levels as a case of 'contested governance'-a syndrome of policymaking and political dispute in which not only policy outcomes but aso the fundamental legitimacy of existing institutional arrangements are challenged.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2006
      • Ano:  2006
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780262511926
      • ISBN:  0262511924
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Altura: 22.90 cm
      • Largura: 15.20 cm
      • Nº de Páginas:  389

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO