Aguarde...

RICE

EVOLUTION, HISTORY, PRODUCTION, AND TECHNOLOGY


    R$ 1.900,00

    em até 10x de R$ 190,00 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 89,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    Thorough coverage of rice, from cultivar development to marketing Rice: Evolution, History, Production, and Technology, the third book in the Wiley Series in Crop Science, provides unique, single-source coverage of rice, from cultivar development techniques and soil characteristics to harvesting, storage, and germplasm resources. Rice covers the plant’s origins and history, physiology and genetics, production and production hazards, harvesting, processing, and products. Comprehensive coverage includes: Color plates of diseases, insects, and other production hazards The latest information on pest control Up-to-date material on marketing A worldwide perspective of the rice industry Rice provides detailed information in an easy-to-use format, making it valuable to scientists and researchers as well as growers, processors, and grain merchants and shippers.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano:  2002
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780471345169
      • ISBN:  0471345164
      • Encadernação:  CAPA DURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  664

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO