Aguarde...
 

DINNER AT THE NEW GENE CAFE

HOW GENETIC ENGINEERING IS CHANGING WHAT WE EAT


R$ 75,00

em até 2x de R$ 37,50 sem juros no cartão, ver mais opções
Produto sob encomenda
Previsão: 6 Semanas + Frete

 
Frete grátis para compras acima de:
Sul e Sudeste: R$ 99,00
Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
Norte: R$ 139,00
Confira o regulamento

Calcule prazo de entrega e frete:

 - 
Este produto pode ser retirado em loja

Sinopse

Biotech companies are racing to alter the genetic building blocks of the world's food. In the United States, the primary venue for this quiet revolution, the acreage of genetically modified crops has soared from zero to 70 million acres since 1996. More than half of America's processed grocery products-from cornflakes to granola bars to diet drinks-contain gene-altered ingredients. But the U.S., unlike Europe and other democratic nations, does not require labeling of modified food. 'Dinner at the New Gene Café' expertly lays out the battle lines of the impending collision between a powerful but unproved technology and a gathering resistance from people worried about the safety of genetic change.

Detalhes do Produto

    • Edição:  1
    • Ano:  2002
    • País de Produção: United States
    • Código de Barras:  9780312302634
    • ISBN:  0312302630
    • Encadernação:  BROCHURA
    • Complemento:  NENHUM
    • Nº de Páginas:  400

Avaliação dos Consumidores

ROLAR PARA O TOPO