Aguarde...

OLFACTION AND TASTE


    R$ 655,00

    em até 10x de R$ 65,50 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 89,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    This volume presents the latest research in the broad field of the chemical senses from the International Symposium on Olfaction and Taste. This field includes not only the obvious senses of taste and smell but also chemical irritation and related sensations. Scientists investigate the mechanisms and functions of the chemical senses in the oral and nasal cavity as well as in the viscera including the gut and airways. This volume takes an integrative approach and provides historical context for modern research in the field. NOTE: Annals volumes are available for sale as individual books or as a journal. For information on institutional journal subscriptions, please visit www.blackwellpublishing.com/nyas. ACADEMY MEMBERS: Please contact the New York Academy of Sciences directly to place your order (www.nyas.org). Members of the New York Academy of Science receive full-text access to the Annals online and discounts on print volumes. Please visit www.nyas.org/membership/main.asp for more information about becoming a member.

    Detalhes do Produto

      • Ano de Edição: 2009
      • Ano:  2009
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9781573317382
      • ISBN:  1573317381
      • Encadernação:  BROCHURA
      • Complemento:  NENHUM
      • Nº de Páginas:  400

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO