Aguarde...
 

POSTHARVEST PHYSIOLOGY AND PATHOLOGY OF VEGETABLES


    R$ 1.330,00

    em até 10x de R$ 133,00 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    The book foccues exclusively on postharvest vegetable studies, this book covers advances in biochemistry, plant physiology, and molecular physiology to maximize vegetable quality. The book reviews the principles of harvest and storage; factors affecting postharvest physiology, calcium nutrition and irrigation control; product quality changes during handling and storage; technologies to improve quality; spoilage factors and biocontrol methods; and storage characteristics of produce by category. It covers changes in sensory quality such as color, texture, and flavor after harvest and how biotechnology is being used to improve postharvest quality.

    Detalhes do Produto

      • Ano de Edição: 2002
      • Ano:  2002
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780824706876
      • ISBN:  0824706870
      • Encadernação:  ENCADERNADO
      • Altura: 26.40 cm
      • Largura: 18.40 cm
      • Peso: 1.47 kg
      • Nº de Páginas:  744

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO