Aguarde...
 

VITAMIN E


    R$ 970,00

    em até 10x de R$ 97,00 sem juros no cartão, ver mais opções
    Produto sob encomenda
    Previsão: 6 Semanas + Frete

     
    Frete grátis para compras acima de:
    Sul e Sudeste: R$ 99,00
    Centro-Oeste e Nordeste: R$ 109,00
    Norte: R$ 139,00
    Confira o regulamento

    Calcule prazo de entrega e frete:

     - 
    Este produto pode ser retirado em loja

    Sinopse

    Responding to the increased demand for vitamin E products, this detailed reference explores the chemistry, mechanisms, and properties of this vitamin for improved applications in the pharmaceutical, food, feed, and cosmetic industries. Highlighting the impact of vitamin E on consumer food quality, this text presents evidence using more than eighty tables of clearly organized analytical data, over 1,300 valuable literature citations, and includes current experimental evidence on the positive impact of vitamin E on human health with studies on - aging; - neurodegenerative diseases; - coronary heart disease; - cancer; - diabetes; - cataracts and macular degeneration. 'Vitamin E' serves as an organized guide to the vitamin E content of various foods detailing factors that influence the stability of it during various commercial food preparation and processing operations, home cooking methods, and storage conditions. With so much information, this reference is ideal for food scientists and technologists, organic and analytical chemists, pharmacologists, physiologists and anyone studying these disciplines.

    Detalhes do Produto

      • Edição:  1
      • Ano de Edição: 2004
      • Ano:  2004
      • País de Produção: United States
      • Código de Barras:  9780824706883
      • ISBN:  0824706889
      • Encadernação:  ENCADERNADO
      • Altura: 22.90 cm
      • Largura: 15.20 cm
      • Nº de Páginas:  530

    Avaliação dos Consumidores

    ROLAR PARA O TOPO